Programok Szentendrén

Ötletek a szabadidő eltöltésére

Janikovszky Éva: A lemez két oldala - Szentendrei Tavaszi Fesztivál 2016

2016. április 07. 13:21 - Programok Szentendrén

Képzeletszínház felnőtteknek az írónő születésnapján, abszolút szórakoztató színház – másfél óra nevetőizom tréning. A férfi és női változat kétfelvonásos premierje Szentendrén!

Előadják: Fullajtár Andrea, Kovács Patrícia, Nagy Viktor, Sipos Imre. A lemezt elővette és feltette: Tollár Mónika.

janikovszkyportre

„Gyűjteményünk zene nélküli, pusztán szövegekből álló lemezeket tartalmaz, melyeknek emelkedő vagy lejtő dallamát egyedül az élőbeszéd sodra szabja meg. Szerzőjük mindig maga az előadó, s a hallgatóságot is ő választja meg. Hol ennek adja elő, hol annak. Van úgy, hogy ugyanannak, csak éppen egyszer ezt, másszor meg azt. Gyakran játszott, örökzöldeknek is beillő lemezek ezek, amelyek mindenkor a szerző véleményét, határozott állásfoglalását, helyeslését vagy helytelenítését, egyetértését vagy tiltakozását, elragadtatását vagy felháborodását hivatottak tolmácsolni az élet egy-egy mindennapi kérdésében.”

 a-lemez-ket-oldala-fullajtar-horvath-marczi.jpg

Belépőjegy: 2.500 Ft. Jegyek válthatók a Tourinform Irodában (Dumtsa J. u. 22. telefon: 26/317-966, e-mail: tdm@szentendre.hu) és online a www.szentendreprogram.hu oldalon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://programokszentendren.blog.hu/api/trackback/id/tr848576058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása