Programok Szentendrén

Ötletek a szabadidő eltöltésére

Art Capital – Fátyol Viola – Köztünk marad – megnyitó

2016. szeptember 02. 17:24 - Programok Szentendrén

Megnyitja: E. Csorba Csilla művészettörténész, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója. Szűkszavú, bensőséges fotók, kimondási kísérletek.

fatyol.jpg

Fátyol Viola, egy mindannyiunk számára adott és megkerülhetetlen viszonylatban, a családi kötelék eltéphetetlen és arcunkra íródó, kiapadhatatlan mélységű örökségében önmagát kereső fotóanalízist hajt végre.

A 30. életévét betöltő művész saját családjában helyét tapogató, a gyermekkori emlékeket újra átélő, megjelenítő játéka a képek szikárságával elszakad a konkrét kapcsolatoktól, személyes élményektől, általános szimbolikát nyer.

Fotói nem elbeszélnek, hanem ábrázolnak, nem mesélnek, hanem megjelenítenek. Ha beszélni akarunk róluk, csak fecseghetünk.

Időpont: 2016. szeptember 3. 15 óra

Szilágyi Zsófia Júlia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://programokszentendren.blog.hu/api/trackback/id/tr1011671730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása