Programok Szentendrén

Ötletek a szabadidő eltöltésére

ELŻBIETA CHOWANIEC: GARDÉNIA

2016. március 25. 19:24 - Programok Szentendrén

A határon túli, Temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház előadása 2016. április 9-én, szombaton 19 órakor a Pest Megyei Könyvtár Színháztermében.
gardenia_plakat.jpg
Négy női generáció Krakkóból, Lengyelországból, Közép-Európából. Egy szelet közép-európai történelem, ötven év pokoljárása, újra meg újra fellobbanó álmok, keretbe törések, falnak rohanások és elvérzések. Mint egy görög tragédiában, úgy örökíti nemzedékről-nemzedékre sorsát a sajátos női vérvonal. Négy portré - mögöttük egy kontinensdarab. Bőröndjükben a történelemgenerációk, közép-európai történelem - mindenkit érintő kérdések, bennük az örök NŐ.
Belépőjegy: 2.500 Ft. Jegyek válthatók a Tourinform Irodában (Dumtsa J. u. 22. telefon: 26/317-966, e-mail: tdm@szentendre.hu) és online
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://programokszentendren.blog.hu/api/trackback/id/tr368526268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása