Programok Szentendrén

Ötletek a szabadidő eltöltésére

Kiránduljon hajóval Szentendrére

2016. március 24. 07:47 - Programok Szentendrén

Kedvezőbb hajómenetrend júliustól, busz indul Dömörkapura

A főszezonban – júliusban és augusztusban – idén nyáron is közlekedik a Szentendre–Visegrád hajójárat, ráadásul a tavalyinál kedvezőbbre alakított menetrenddel, ugyanis a hajó 17:30-kor indul vissza Visegrádról. A korábban megszüntetett hajóállomások – Szigetmonostor, Dunabogdány, Horány, Surány, Verőce, Zebegény, Szob – visszaállítására egyelőre még nem került sor.

hajo.jpg

Közeledik a nyári időszámítás időszaka, indul a Szentendre–Dömörkapu hétvégi buszjárat, amely csak abban az esetben közlekedik (Szentendre i. 9:10, Dömörkapu i. 17:25), ha a járatra a menetjegyet a Volánbusz bármely pénztárában elővételben megváltották. Kiváló családi program busszal Pilisszentlászlóra utazni, onnan a közforgalom elől lezárt erdei műúton lesétálni a
Bükkös-patak völgyébe, azon át Dömörkapura, s onnan a késő délutáni busszal visszatérni
Szentendrére.

domorkapu.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://programokszentendren.blog.hu/api/trackback/id/tr368522028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása