Programok Szentendrén

Ötletek a szabadidő eltöltésére

Operettgála - Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában

2016. december 28. 17:27 - Programok Szentendrén

Ünnepeljük együtt Társulatunk 10. évfordulóját! Búcsúztassuk az Ó-évet a hazai musical- és operett-vilag sztárjaival a két ünnep között, olyan dallamok szárnyán, melyeket Önök is jól ismernek, talán még dúdolgatnak is.

operettivancsincs.jpg

December 29-én 18 órától énekelhetik velünk: a Hotel Mentol, a Mamma Mia, a Fame, a Macskák felejthetetlen slágereit. A második részben pedig a magyar operett csodás melódiái varázsolják el Önöket, mint a Marica grófnő, a Cirkuszhercegnő, a Csárdáskirálynő slágerei: De jó is lenne szerelmes lenni, Táncolnék a boldogságtól, Húzzad csak kivilágos virradatig, Jaj, cica, Délibábos Hortobágyon, Emlékszel még, Cintányéros cudar világ. A végén együtt mulathatunk majd közösen, ki a színpadon és ki a nézőtéren.

Várjuk a már hagyományosan visszatérő klubtagjainkat és minden kedves nézőnket, akik dallal, örömmel és egy pohár pezsgővel szeretnék ünnepelni ezt a páratlan szilveszteri előestét !

Szereplők

Tunyogi Bernadett
Szoprán és próza
Csengeri Attila
Ének és próza
Szóka Júlia
Primadonna
Bodrogi Attila
Ének és próza
Benkoczy Zoltán
Buffó
Zenei vezetö
Neumark Zoltán

Info: www.iiszt.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://programokszentendren.blog.hu/api/trackback/id/tr1212078459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása