Programok Szentendrén

Ötletek a szabadidő eltöltésére

Szakmák éjszakája Szentendrén is - "Próbáld ki! Csináld meg! Ismerd meg!"

2016. április 06. 19:05 - Programok Szentendrén

A Petzelt József Szakköziskola és Szakiskola is csatlakozott a rendezvényhez

A Szegedi Szakképzési Centrum úttörő szerepet vállalt magára a Szakmák Éjszakája megrendezésével idén először. Az újítók útja mindig nehéz: egy olyan rendezvényt szerveztek meg saját erőforrásaikból, amire még korábban nem volt példa a szakképzésben. Imponálók a számok is: 12 helyszínen, 200 kolléga munkájából 122 féle programot kínálnak 920 alkalommal.  
Ez a mindig újat kereső szellem, a bátorság és a munka az, ami előre viszi Magyarország és a szakképzés ügyét. 

 

szakma_logo-f853671a.png 

Kevés izgalmasabb dolog van, mint a felfedezés öröme, mindig újat keresni, mindig új dolgokat kipróbálni. A Szakmák Éjszakáján ezt az élményt kínáljuk: megmutatják azt a kevésbé látható világot, ami mellett a legtöbbször elmegyünk, azoknak az embereknek a munkáját, akik nélkül nem lenne teljes és működőképes világunk. A Szakmák Éjszakája jelmondata: "Próbáld ki! Csináld meg! Ismerd meg!"  Április 15. pénteken 16:00-21:00-ig.
A szentendrei Petzelt József Szakközép és Szakiskola programjai között szerepel többi között sütemény dekorálási bemutató, ínyencségek kóstolása is.

szakmak_ejjsz_1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://programokszentendren.blog.hu/api/trackback/id/tr428574356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása