Programok Szentendrén

Ötletek a szabadidő eltöltésére

Bányavakság - a Szkéné Színház vendégelőadása

2016. április 28. 19:27 - Programok Szentendrén

A többszörösen díjnyertes Bányavirág című darab folytatása a Bányavakság. A polgármester választás előtt álló falu jelenlegi első embere rendőrt hív a központból, hogy leleplezze a másik polgármester jelölt korrupt ügyleteit.  A megérkező rendőr az országban a többséghez, de a faluban a kisebbséghez tartozik.

banyavaksag.jpg

A „revizor” végül nemcsak a konkurencia ügyleteit tárja fel, de a regnáló polgármester machinációira is fényt derít. Így a két leleplezett bűnözőnek nem marad más választása, mint összefogva megölni a rendőrt, ezzel vállalva közösséget egymással.

Szereplők: Kaszás Gergő, Bozó Andrea, Eke Angéla, Epres Attila, Tóth József
Rendező: Csizmadia Tibor

Dátum: 2016. április 30. 18 óra Helyszín: Pest Megyei Könyvtár Színházterme
Jegyárak: 2.650 – 2.990 Ft. Jegyek válthatók a Tourinform Irodában (Dumtsa J. u. 22. telefon: 26/317-966, e-mail:tdm@szentendre.hu).
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://programokszentendren.blog.hu/api/trackback/id/tr298671086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása