Programok Szentendrén

Ötletek a szabadidő eltöltésére

Tavaszi Műteremsöprés - szentendrei kortárs képzőművészek alkotásai

2016. május 18. 12:02 - Programok Szentendrén

Tavaszi Műteremsöprést szervez a Szentendrei Lakástárlat Alapítvány2016. május 21-én szombaton, 15 és 18 óra között. A tavalyi 5 műterem mellett most megsokszorozódik azon szentendrei kortárs művészek száma, akik megnyitják kapuikat az érdeklődők előtt. Így például Aknay János, Baksai József, Bihon Győző, ef Zámbó István, Gulyás Andrea, Lukács Tibor, Nagy Barbara, Pistyur Imre, Szabó Tamás, Zarubay Bence, Vincze Ottó és sokan mások.
muteremsopres.jpg
A látogatás nem csak betekintést enged a kulisszák mögé, hanem alkalmat biztosít a művészekkel személyes beszélgetésre, első kézből való vásárlásra. A találkozási pontok, térképek, művészek listája folyamatosan bővül és frissül.

 

Találkozó: 15 órakor a MANK Régi Művésztelep előtt, ahol a műtermeket mutató térképet is megkapják a résztvevők (Szentendre, Bogdányi u.51) Belépőjegy: 800 Ft (a Lakástárlat Baráti Kör tagjai számára ingyenes)

A programokon történő részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a kapcsolat@lakastarlat.hu e-mail címen lehet, a tárgymezőbe kérjük írják be, hogy ,,Regisztráció Tavaszi Műteremsöprésre”.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://programokszentendren.blog.hu/api/trackback/id/tr208727676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása